Home

Hoe vaak komt het niet voor dat u de tijd uit het oog verliest? Verwikkeld in een goed gesprek, geconcentreerd aan het werk, verdiept in een spannend boek? Maar wat u ook doet, de klok tikt door. Tijd staat niet stil. Net zomin als een betrouwbaar uurwerk, dat ervoor zorgt dat u altijd bij de tijd bent.

Gerard Fiddelaers Uurwerkhersteller is als horlogemaker en klokkenmaker gespecialiseerd in het repareren en restaureren van horloges, klokken en andere uurwerken. Van moderne, tot klassieke, vintage en zelfs antieke modellen. Van mechanisch tot Quartz. Geen vraag is te gek, of het nu de wijzerplaat, het uurwerk of de kast betreft. U mag altijd rekenen op professioneel advies en een vakkundige aanpak van een specialist die weet wat de klok slaat.

Heeft u een vraag, of bent u op zoek naar een bijzonder uurwerk?
Een afspraak is snel gemaakt!

Een afspraak is snel gemaakt

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief.

    Over ons

    Ik ben opgegroeid tussen de horloges en klokken. Als kind was ik altijd in de werkplaats van mijn vader te vinden, die sinds 1970 werkzaam is als uurwerkhersteller. Een vakman in hart en nieren. Ik was al vroeg gefascineerd door de complexiteit van klokken, de mechaniek en techniek erachter.

    Naast mijn werk in de werkplaats van de juwelierszaak van mijn ouders, heb ik mij net als mijn vader gespecialiseerd in uurwerkrepaties en -restauraties. Van hem heb ik de kneepjes van het vak geleerd. In 2009 heb ik Gerard Fiddelaers Uurwerkhersteller opgericht. Als gediplomeerd horloge- en klokkenmaker volg ik regelmatig opleidingen en cursussen om mijn vakkennis op peil te houden.

    Lees verder

    Officieel servicepunt van onderstaande merken