Reparatie / Restauratie

De reparaties en restauraties die ik verricht, worden uitgevoerd volgens uw persoonlijke wensen. Om een klok of horloge in oude staat te herstellen, worden altijd de originele onderdelen gebruikt. Onderdelen die niet meer verkrijgbaar zijn, worden nieuw gemaakt.

Op basis van een persoonlijk gesprek en een analyse van het aangeboden uurwerk ontvangt u van Gerard Fiddelaers Uurwerkhersteller een uitgebreide prijsopgave. Hierin is omschreven welke werkzaamheden worden verricht, welke onderdelen vervangen, gerepareerd of gerestaureerd (kunnen) worden, wat de bijbehorende kosten zijn en hoeveel tijd ermee gemoeid is om de werkzaamheden te verrichten.

U kunt daarbij rekenen op een professioneel en objectief advies. Herstellen kan vrijwel altijd, maar soms staan de tijd en kosten die ermee gemoeid zijn niet in verhouding tot uw verwachtingen. Op die momenten bied ik altijd alternatieve oplossingen aan om zo goed mogelijk aan uw vraag te voldoen.

Restauraties en volledige reparaties van klokken worden met drie jaar garantie bij u thuis afgeleverd. Op mechanische en Quartz (zak)horloges zit één jaar garantie, u kunt deze in de werkplaats ophalen.